7
sep.

Paardenfeedback De Broekriem sessie

alles anderZ verzorgt voor De Broekriem regelmatig workshops en heeft ook voor hun een mooie locatie ter beschikking. De broekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-job’ers.

7 september is er een paardenfeedback kennissessie voor ‘Broekriemers’

Heb jij een goed beeld van jezelf? Wat doet jouw hart sneller kloppen? En hebben de mensen om je heen een goed beeld van jou? Hebben zij helder voor ogen wat jij wilt en waar je voor staat? Of het nu je baas is, je partner, een collega of familielid. Het is zaak vanuit je ware innerlijke kracht naar buiten uit te stralen wie je bent. Een mooie manier om die innerlijke kracht te vinden is via het werken met paarden.

Gemma van Steekelenburg coacht en traint mensen in persoonlijke groei en balans. Paarden zijn hierbij haar collega’s. Een paard is een puur dier, wat handelt zonder oordelen en in een natuurlijke staat van zijn. Als paardencoach geeft zij tijdens coaching met de paarden feedback aan jou.

Door samen met de paarden naar jezelf te kijken, komt op intuïtieve manier naar voren waar specifiek wel en geen kracht zit en hoe je die het best kan benutten of kan omzeilen.

We zullen met en zonder de paarden werken. Vanwege de grootte van de groep kan niet iedereen een individuele opdracht met hen kunnen uitvoeren. Of je nu wel of niet met de paarden ‘aan de beurt komt’, inzichten krijg je sowieso.

De workshop geeft je:

  • Interessante kennisfeiten over je brein.
  • Boeiende inzichten in patronen in ons leven.
  • Oefeningen die je laten ervaren hoe het specifiek bij jou werkt (individueel en in groepsverband en mét en zonder de paarden).
  • Een ochtend buiten in de natuur.

Write a comment