Team alles anderZ

Het team van alles anderZ wordt per project samengesteld door Gemma van Steekelenburg. Zij werkt samen met diverse getalenteerde en succesvolle coaches en trainers. Met de gezamenlijke ervaring en opgebouwde expertise weten wij als geen ander een verandering teweeg te brengen. Door anderZ te werken, van de gebaande paden af en de natuur in, waardoor het proces goed en snel verloopt. Ons team bestaat allereerst uit de groene buitenlocaties waar we werken én de natuur als onze directe collega. Onder andere Locatie Zuiderpark, die mooie groene vergaderplek waar je elders op deze site informatie over vind. We schreven er al eerder over, alles is onderdeel van het systeem, dus alles telt mee.

Omdat ons team in wisselende samenstellingen werkt stellen we hier graag onze vaste krachten voor die er wel heel vaak bij zijn.

Ik ken de klappen van de zweep door mijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven. Als geen ander weet ik hoe veranderingen er in kunnen hakken. Deze kennis laat ik nu vóór mij werken in plaats van tegen mij. Met deze kennis zet ik managers en hun teams op ongebruikelijke wijze in hun optimale kracht. Hiervoor werk ik uiteraard samen met de paarden, maar er zit meer in mijn rugzak. Via open prikkelende vragen, zorg ik voor een veilig veranderproces en creëer ik een setting (mét en zonder paarden) die ruimte biedt voor verandering. Bij mij gaat het over oprechte communicatie, eerlijke interactie, innerlijke kracht en samen die stip op de horizon bereiken. 

Ik coach en train individuen en organisaties bij en in veranderingsprocessen en geef aandacht aan de psychosociale processen in combinatie met mijn systemische werkwijze. Mijn aanpak is persoonsgericht, altijd in de context van het systeem , hartelijk en open, motiverend om uit je comfortzone te stappen om via opgedane inzichten naar een vernieuwd uitzicht toe te werken.

 

Nuflex

NuFlex is een jonge, innovatieve onderneming waar talent, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Zij zetten op een unieke wijze studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid. NuFlex speelt in op de veranderende rol van onze opdrachtgevers door een onderscheidende invulling te geven aan drie kernbegrippen die tot gezamenlijk succes leiden: kwaliteit, innovatie en samenwerkingsverbanden.

 

drielink coaching

Drielink Coaching is gespecialiseerd in de professionele begeleiding en coaching van teams, individuen en duo’s. Zij helpen organisaties optimaal te functioneren zodat ze in beweging komen en beter kunnen omgaan met veranderingen. Vertrouwen is de basis voor een betere samenwerking. Ook bieden zij trainingen en teambuilding aan voor teams. Er is voor elke teamwens een passende workshop of training!

 

Het Platform Spiegelend Paard wordt gevormd door een coalitie van unieke coaches die een grote passie delen:  hun liefde voor mensen en paarden. Hun visie, werkwijze trainingen en workshops zijn gebaseerd op het ‘spiegelende’ vermogen van paarden en de kracht van de kudde. Zij doen er alles aan om binnen hun werkzaamheden een veilige en fijne leeromgeving te creëren waarin iedereen zich kan ontwikkelen. De coaches zijn enthousiast, nieuwsgierig, leergierig, creatief en in staat om kritisch naar zichzelf te kijken. En bovenal zet ieder zijn persoonlijke kwaliteiten in bij het ontwikkelen van de juiste trainings- en coachingsvaardigheden. Wil je meer over ze weten, bekijk dan onder coaches hun profielen.

Onze klanten zijn allemaal anders,
één ding is hetzelfde: ze willen van hun vaste patronen af!

De Cijfers:

10
Hoeveel jaar doen we dit?
12
Gratis kennismakingssessies per jaar
15
samenwerkende partners

Neem contact met ons op

Ben je trainer coach of heb je een interessante tool die wij wellicht kunnen gebruiken in onze programma’s?