paardencoaching - paardenfeedback

Paardencoaching / Paardenfeedback

Woon je in de regio Den Haag en zoek je een paardencoach die jou op effectieve en natuurlijke wijze je talenten en valkuilen laat ontdekken? alles anderZ (Gemma van Steekelenburg en haar collega’s) zet paardencoaching in om op efficiënte wijze de paarden te laten vertalen hoe jouw dagelijkse werksituatie er uit ziet.

“Ieder mens heeft zijn eigen talenten en valkuilen. Soms zijn ze duidelijk aanwezig soms ook niet. Door paarden toe te voegen aan een teamsessie ontstaat er op een indirecte manier ruimte voor elk teamlid om de ruwe, pure versie van elkaar te ervaren. Deze teamsessies geven vooral inzicht in non verbale communicatie en de onbewuste kant van de mens. Maskers vallen af door de geboden simpliciteit en pure manier van trainen en coachen. Waardoor ruimte ontstaat voor kwetsbaarheid en meer betrokkenheid. Vervolgens kan het team met verse energie aan een nieuw hoofdstuk van samenwerking beginnen.

Dit doen we in een groene omgeving. Buiten, weg van de vergaderzaal of werklocatie. We werken naast het paard en blijven met beide benen op de grond.

Met onze werkwijze ontwikkel je jezelf niet door tips, trucs en theorieën te leren. Let op: Blijvende (gedrags)veranderingen kun je alleen maar vanuit jezélf teweeg brengen en gaan doen.

Elke deelnemer wordt persoonlijk begeleid waarbij we telkens de verbinding leggen met de eigen waarden en de interacties met anderen. Bevorderende en belemmerende patronen in denken, voelen en doen worden zichtbaar gemaakt. Nu is er plaats voor eigen verantwoordelijkheid.

Een paard is puur dier

wat handelt zonder oordelen en in een natuurlijke staat van zijn. De paardencoach geeft hierop feedback aan jou en gebruikt technhieken als Hartcoherent ademhalen (Heartmath), de bodyscan, mindfulness, de theorie van Lundberg (problemen laten bij wie ze horen) en meer. Via praktische oefeningen gaan we aan de slag met lastige thema’s en door de aanwezigheid van de paarden kunnen we veel sneller doorpakken. Zo bereiken we sneller het gewenste resultaat.


Wil je weten wat onze klanten over paardenfeedback of paardencoaching zeggen? Klik dan hier

Of beter nog! Bel ons gelijk voor een kennismakingssessie dan ervaar je het zelf! bel 070-3602064

…. Het team staat voor het hek van de rijhal (de bak) waarin twee paarden op enige afstand een beetje lopen te scharrelen. We staan op het punt het team een eerste opdracht op deze teammiddag te geven. Daarin speelt het paard alleen nog maar een metaforische rol, we bouwen het langzaam op.

Het is te voelen dat een aantal teamleden het best spannend vinden. Voor ons zaak dus te zorgen dat iedereen, in zijn of haar eigen tempo, zich okay voelt. Net als in een dagelijkse werksituatie. Waar men, samen of onder de bezielende leiding van een manager, het werk blijft doen. Ongeacht wat er wel en niet van wordt gevonden en hoe men zich voelt….

meer lezen? Klik hier