TMA Talenten Motivatie Analyse

 

Ook wij vinden analyse van talenten bij medewerkers belangrijk. Assesments geven inzicht. Er zijn vandaag de dag een heleboel verschillende rapportagetools om werkelijke  drijfveren, talenten en competenties van een medewerker boven water te halen. Wij zijn dan ook gecertificeerd TMA Professional én werken samen met partijen die ook deze gevalideerde methode gebruiken.

TMA- Talenten Motivatie Analyse (*) Maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en competenties.

De TMA methode biedt een (online) analyse waarmee men snel een objectief inzicht krijgt in zichzelf. Door te meten welke drijfveren, talenten, competenties, cognitieve capaciteiten en interesses mensen hebben, kunnen mensen makkelijk gematcht worden met functies, rollen en een passende omgeving.

Daarnaast krijg je via de TMA analyses inzicht in de manier waarop je de functionele gedragsontwikkeling van mensen kunt versnellen en hun performance kunt vergroten. Met andere woorden: je ziet snel en helder in welke ontwikkelactiviteiten je zinvol tijd, geld en energie kunt investeren omdat mensen er behoefte aan en talent voor hebben.

Geautomatiseerd maar toch persoonlijk. Met geautomatiseerd bedoelen we een online tool voor in-, door- en uitstroom welke beschikbaar is in meerdere talen. En die gebruikt kan worden op diverse mobiele toepassingen. Met persoonlijk bedoelen we één-op-één de resultaten bespreken met een gecertificeerde adviseur, die alle nuances weet uit te leggen.

 

(*) Wij werken hier in samen met Met david en Nuflex