werkwijze

I > C > D > B

Inspireren
Checken (testen)
Doorgronden
Beklijven

Inspiratiesessies
drijfverenanalyse
doorgrond jezelf
werkmodel beklijven

Vóór we een intensievere samenwerking starten, geven wij jullie tijdens een inspiratiesessie een ervaring van wie wij zijn en krijgen wij een eerste indruk van wie jullie zijn. Een praktische manier om elkaar beter te leren kennen. Gedurende een dag of dagdeel tonen we op cognitieve (praten over) en ervaringsgerichte (doen en ervaren) onze werkwijze.

Checken start bij de persoonlijke Talenten Motivatie Analyse (TMA). Deze vormt een belangrijke bouwsteen voor de verdere invulling van het persoonlijke en team programma. Tijden het Checken Leer je jezelf beter kennen en ervaar je hoe anderen jou zien. Er wordt afwisselend gewerkt met testen, input delen en ‘buitenspelen’.

Het Doorgronden biedt in tijd meer ruimte om met de bouwstenen te leren spelen, er meer over te horen en delen met elkaar. In een compact en intensief programma ga je aan de slag met thema’s als bewaken en bevorderen van je persoonlijke energieniveau, vertrouwen en betrokkenheid en het behouden van goed contact in jouw team.

Het duurt altijd even voor patronen doorbroken zijn en nieuwe gewoonten en werkwijzen echt geland, daarom staan wij aan jullie zijde tot een en ander beklijft. We dagen jullie uit en blijven jullie van wijsheden en gereedschappen voorzien. Afhankelijk van hoe jullie hier zelf mee doorschakelen duurt dit langer of korter.

Onze manier van werken wijkt af van die van andere veranderbureaus.

Wij dagen je uit!

Kom eens kennismaken met onze manier van werken en ontdek

waar jij in cirkels blijft lopen en waar je mee vooruit komt.