LOCATIE ZUIDERPARK – DEN HAAG

Unieke vergaderlocatie op een groen eiland in Den Haag

Mi casa su casa – Wij stellen de locatie waar wij werken ook ter beschikking van derden die in het groen willen vergaderen of trainen….. Dus zoek je een groen vergaderlocatie of een inspiratievolle plek? Neem hiervoor contact met ons op.

In het groene Zuiderpark van Den Haag ligt een unieke vergaderlocatie. Verscholen tussen de bomen, op een klein eiland, vind je hier diverse ruimtes, geschikt voor kleine en grotere vergadersessies. Locatie Zuiderpark, bestaat uit een klein besloten eilandje met diverse binnen- en buitenruimtes (clubgebouw, rijhal, boerderij en veel groen), een openluchttheater en het park zelf. Het eilandje wordt bewoond door 10 paarden die ingezet worden voor paardrijlessen en meer… dus wanneer je ook nog van paarden houdt, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Deze inspirerende plekken zijn van verschillende non-profit organisaties. Wil je hier je event of vergadering laten plaatsvinden, dan wordt alles wat je nodig hebt perfect door medewerkers van ons verzorgd. Met Locatie Zuiderpark boek je een plek met een sympathieke uitstraling, gecombineerd met professionele dienstverlening op maat!

Midden in het groen kun je overdekt buiten, gewoon binnen of ongedwongen in het gras de dag invullen zoals jij het wenst. De overdekte open manegehal en de buitenruimtes zijn inzetbaar voor een event, maar ook voor diverse workshops met én zonder paarden. Voor een groter evenement is het openluchttheater een unieke plek in Den Haag. Het is perfect geschikt voor allerlei soorten voorstellingen. Er is ruimte voor 1000 bezoekers, maar ook bij kleinere aantallen (vanaf 400) biedt de groene omgeving een unieke theatrale setting. Organiseer in de gezonde buitenlucht hier jouw vergadering, brainstorm- of heisessie, zonder gestoord te worden door invloeden van buitenaf.

Informele vergaderruimte in de natuur

Vooral voor bedrijven in de Haagse regio gaat het hier om een unieke locatie waar je zonder al teveel kilometers te maken ineens toch helemaal buiten in een natuurlijke omgeving bent.

 • Het clubgebouw heeft grote ramen die uitzicht hebben op de groene omgeving heeft in theater opstelling plek voor zo’n 70 personen.
 • De trainingsruimte, gesitueerd in een gedeelte van het clubgebouw, is informeel ingericht en geschikt voor 20 personen
 • De rijhal is een open overdekte ruimte van 20 bij 40 meter waar je met groepen tot 250 personen diverse activiteiten kunt uitvoeren
 • Het eiland Je kunt er ook voor kiezen om buiten te vergaderen, op het ruime terras of in het groene gras. Er zijn vele geheime plekjes waar van alles gecreëerd en gedaan kan worden
 • Het theater is een heuse theaterruimte (net niet op het eiland maar wel in de buurt) waar 1000 mensen tegelijkertijd entertaint kunnen worden

Uiteraard zijn alle zalen voorzien van alle moderne gemakken als een audio installatie, gebruik beamer en WiFi.  De huiscateraar (werkend met leerwerktrajecten) verzorgt op elke gewenste plek een heerlijke, gezonde eenvoudige of juist luxe lunch. Het is ook mogelijk om onder professionele begeleiding van een kok je eigen lunch te bereiden in de goed geoutilleerde keuken.

anderZ vergaderen in een park

Het eiland en het theater lenen zich er uitstekend voor om je een hele dag af te zonderen van de wereld. Maar dat hoeft niet! Het Zuiderpark zelf heeft tal van activiteiten. Uiteraard kun je er uitgebreid wandelen, maar er is ook een zwembad, roller & skate- én midgetgolfbaan en nog veel meer. Ook het strand en de duinen zijn met de auto binnen 10 minuten te bereiken. De locatie is vanaf de snelweg uitstekend bereikbaar maar ook met het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op de Loevesteinlaan.

Spiegelen met paarden

De vergaderruimte is gesitueerd op een plek waar ook diverse buitenactiviteiten kunnen plaatsvinden, op het terrein zijn onder andere ook paarden aanwezig. Men verzorgt hier eventueel op aanvraag speciale programma’s mee. De paarden zijn het gewend om ingezet te worden voor een workshop spiegelen met paarden. Dit gebeurt altijd onder leiding van gecertificeerde coaches. Een workshop spiegelen met paarden kan uitstekend gecombineerd worden met een zakelijke training of teambuilding.

Meer unieke workshops

Naast een break-outsessie met paarden biedt deze locatie ook nog andere speciale workshops of interactieve lezingen aan. Hiervoor hebben wij contact met een uitgebreid netwerk aan freelancers. Een paar voorbeelden:

 • ‘Yoga tussen de paarden’
 • ‘Plat Haags pratû’ (leer in anderhalf uur plat Haags)
 • ‘Dealen met jezelf & je omgeving’ oftewel ‘Leven anno NU’ (krijg op ludieke wijze handvaten voor rust en regelmaat)
 • ‘Schrijf jij of schrijf ik? (maak samen een inspiratiekalender met toffe teksten)
 • ‘Communiceren in je eigen stijl’ (ervaar wat de juiste taal voor verschil maakt)
 • ‘Reddingsoperatie X (doe een actieve team workshop als zelfredzaam team)

 

MVO – door deze locatie te huren draag je ook bij aan plaatselijk maatschappelijk succes.

Non-profit vereniging Jeugd & paard de Eendenkooi (& Buurthuis van de Toekomst) een hele bijzondere manege: Iedereen helpt met alle taken mee en de instructeurs geven op vrijwillige basis les. Zo is paardrijden iets wat je samen doet en tegelijkertijd betaalbaar en bereikbaar voor iedereen in de buurt.

Het Zuiderparktheater biedt ruimte aan (amateur)kunstbeoefening. Ook de theateractiviteiten versterken de cohesie tussen de inwoners van Den Haag en de buurtbewoners in Escamp.

& Ook wij zetten een deel van onze omzet in om met de paarden diverse maatschappelijke projecten te organiseren.