Beklijven

Veranderingen beklijven door factoren als tijd, aandacht, vertrouwen, werkrelaties en constante feedback.

Een verandering in gedrag of in een organisatie lukt niet zo maar van de ene op de andere dag. Dat vraagt tijd en aandacht. Daarbinnen is ruimte om te leren om fouten te maken om opnieuw te beginnen. Tegenwoordig wordt verandermanagement dan ook veel meer beschouwd als een integraal proces. Waarin aandacht is voor de factoren mens, tijd, technologie en structuur. Vooral de ‘zachte’ kant van organisaties is lang een ondergeschoven kindje geweest en krijgt vandaag de dag vaker de aandacht die het verdient. Gedrag en de interactie tussen (groepen) mensen bepalen in grote mate het succes van een verandering. Mens en cultuur zijn essentiële factoren geworden.

Want zeg nou zelf….

We willen toch allemaal graag dat uiteindelijk iedereen aan de andere kant van de streep staat?

Gedurende een langere periode doorloop je met je organisatie een op maat gemaakte aanpak.

Verandering van houding en gedrag bij werknemers is hooguit te beïnvloeden. Hierin bewandelt een ieder zijn of haar eigen weg. En wij begeleiden dit proces. We dagen jullie uit en blijven jullie van wijsheden en gereedschappen voorzien. Afhankelijk van hoe jullie hier zelf mee doorschakelen duurt dit langer of korter. In een terugkerende regelmaat ga je (begeleid door coaches en traiers die weten waar ze het over hebben) 1 op 1 én met anderen in een mooie natuurlijke omgeving met jezelf aan de slag. Inzicht, groei, ballast afgooien en her-opladen, meditatie, manifestatie oefeningen, paardencoaching, ruimte, zelfreflectie en rust!

OPEN TRAINING EN IN- COMPANY

DUUR                                trajecten van langere periode minimaal 6 maanden

LOCATIE                          diverse locaties

PRIJS                                in overleg

GROEPSGROOTTE        in overleg

Ben jij een communicatieve meewerkende voorman waar medewerkers zich aan optrekken en gevolgen door raken? Of ben jij een ‘spreadsheetmanager’ die medewerkers afrekent op cijfers en resultaten?

Er is geen goed of fout, alleen deze vraag. Wat doet de vraag met jou?