Doen & ervaren

 Waar leren we het meeste van?  Door te lezen? Door het te horen en te zien? Door er met anderen over discussiëren? Het te ervaren? of het te doen en het aan anderen uit te leggen? Onderzoek wijst uit: Juist deze laatste twee manieren werken het beste…. Daarom is doen en ervaren onze leermethodiek. Wij prikkelen en testen alle zintuigen en laten je zien hoe je ze nog beter kunt gebruiken. Daar maken we verder geen woorden aan vuil dat gaan we doen & ervaren!

PROEVEN! De zilte smaak van de zee. Het zoete rood van een rijpe aardbei. De wrange afdronk van dat glas droge witte wijn

HOREN! Het zachte gefluister achter in de klas. De huilende baby in de kinderwagen. Het lied wat wordt gezongen voor jouw verjaardag.

ZIEN! Het uitzicht vanuit je hangmat op dat heerlijke vakantieadres. De eerste blik op je pasgeboren kind. Die snelle sportauto die voorbij zoeft.

RUIKEN! Het groene gras. De zoete lucht van de bloesem in de zomer. De zware lucht van de natte aarde na een goeie regenbui

VOELEN! Het koude ijs. Een frisse lentebries. Het sprankelende water. De eerste zonnestralen. De liefde voor je partner.

……?! De energie die je voelt als je je zesde zintuig ook laat meedoen

Neem contact met ons op als jij durft te doen & ervaren!