Onze klanten vragen regelmatig over onze manier van werken.

Hieronder enkele vragen die we vaker krijgen.
Uiteraard mag je je vraag ook rechtstreeks aan ons stellen.

Bel ons op 070-3602064

Er zijn best veel aanbieders op dit gebied, hoe weten we nou of wij bij jullie aan het juiste adres zijn?

Wij kunnen niet bepalen of wij voor jullie de beste zijn. Wij doen gewoon ons ding (waarvan best wat klanten vinden dat we dat goed doen). Jij mag voor jezelf beoordelen of jij dat ook vind. Daarom doen we regelmatig vrijblijvende kennismakingssessies en starten we graag eerst met een inspiratiesessie, om elkaar beter te leren kennen. Ook hebben we een magazine geschreven, met allemaal interessante artikelen en verhalen van mensen die bij ons zijn geweest. Door dat te lezen kun je onze manier van werken ook beter leren kennen!

Op jullie site staan best veel methodieken die niet gebruikelijk zijn, hoe helpen deze mijn taken als manager?

Jij bent een mens, met een hoofd, een hart en een lijf. De meeste mensen gebruiken vooral hun hoofd bij het oplossen van moeilijke vraagstukken, in samenwerking met anderen, of in projecten. Wij leren je hoe je naast je hoofd ook de rest van je lijf (dus o.a. je hart en je intuïtie) optimaal kunt benutten. Zoals een paard dat al van nature doet. Daar is niets zweverigs aan dat is gewoon praktische wetenschap.

Waarom gebruiken jullie paarden bij jullie training & coaching?

Paarden zijn zeer sensitieve dieren die gelijk voelen of jij je congruent gedraagt. Of wat jij aan de buitenkant laat zien ook van binnen zo voelt. Als je een betere versie van jezelf wilt worden is het handig als je jezelf kent van binnen en van buiten. Daar kunnen we heel lang over praten maar we kunnen ook gelijk naar de diepere laag, via de paarden.

Ik heb echt helemaal niks met paarden, en nu?

Je komt bij ons op de locatie, waar de paarden gewoon al zijn. Daar hoeft niets mee te gebeuren als jij dat echt niet wilt. We gebruiken in onze aanpak de metafoor van de kudde en vergelijken hoe paarden ‘hun ding’ doen, ten opzichte van hoe mensen ‘hun ding’ doen. Daar zijn interessante overeenkomsten (en verschillen 🙂 ) in te vinden. Daar gaan we mee aan de slag, en het is mooi meegenomen als we dan in de nabijheid van de paarden geraken, maar dat hoeft niet.

Dan kan het toch ook gewoon bij ons op kantoor?

Ja dat kan hoor, maarre, waar laten we dan al die natuur die wij zo belangrijk vinden? Nee, gekkigheid… We hebben ervaren dat als managers en hun teams bij ons komen, op onze groene buitenlocaties, er een andere energie vrijkomt. Een energie van mogelijkheden en rust, met meer begrip voor elkaar. In zo’n setting werken aan een verandertraject, zorgt dat je sneller kan schakelen. Het is goed voor de organisatie als er sneller resultaten worden geboekt.

Leuk dan zijn we terug op kantoor en binnen de kortste keren alles weer vergeten...?

Nee dat is het mooie van onze manier van werken, dat vergeet je niet zo snel. Dat komt door het doen & ervaren en de paarden die daarbij een onuitwisbare indruk op de mensen maken. We horen het nog steeds van klanten die al jaren geleden bij ons zijn geweest, als we weer in een van onze valkuilen trappen komt in gedachten bij een ieder van ons dat paard voorbij wat ons die valkuil liet voelen.

Wij willen eigenlijk gewoon een heidag ergens in de natuur organiseren, kan dat ook bij jullie?

Ja dat kan ook! Zoals we al eerder vermeldden; Je komt bij ons op de locatie, waar de paarden gewoon al zijn. Daar hoeft niets mee te gebeuren als jij dat echt niet wilt. Uiteraard willen we graag een breakout sessie of energizer voor jullie organiseren, maar dat hoeft niet! We vinden het al fijn als je bij ons op de locatie de rust en de ruimte neemt om je heidag een optimale boost te geven.