Inspireren

Inspiratie…

is een moment  van helderheid waarin je je bewust wordt van nieuwe mogelijkheden en zicht krijgt op iets waar je tot dat moment geen zicht op had. Je overstijgt als het ware het moment. Ineens zie je de organisatie en je collega’s in een breder perspectief. Zo’n ervaring biedt ruimte voor nieuwe perspectieven. Daarom organiseren wij regelmatig Inspiratiesessies 

Doe de  ververZ check  Check hoe verZ jij al bent! Of het tijd is voor nieuwe inspiratie. Vul in & stuur je antwoorden op en krijg alvast praktische antwoorden die je ook al op weg helpen naar een krachtige jij.

‘Hoe zien die Inspiratiessies van jullie er dan uit?’
Op een groene buitenbusiness locatie gaan we aan de slag met communicatiestijlen en het natuurlijk systeem. Even tot jezelf komen, weg van de hectiek van de werkvloer, geïnspireerd raken door de rust van de natuur. Een goed werkend natuurlijk systeem, zoals bijvoorbeeld een kudde paarden kan zichzelf beschermen tegen roofdieren door samen te werken. Om te overleven slaan zij als één systeem op de vlucht. Hiervoor is feilloze onderlinge communicatie noodzakelijk, deze verloopt o.a. via non-verbale signalen. Binnen de kudde zijn hiervoor ordening en positie van levensbelang.

Door managers met hun team hun natuurlijke systeem te laten ervaren, komt op een pure en intuïtieve manier naar voren waar specifiek bij hun ‘kudde’ hun kracht zit en hoe ze die het beste kunnen gebruiken.

We werken naast het paard en blijven met beide benen op de grond. paarden zijn leermeesters zonder oordeel, geven direct feedback over jullie teamtalenten en leerpunten en verbeteren het teamgevoel. Tegelijkertijd ervaart iedere deelnemer persoonlijk hoe een andere aanpak energie oplevert.

75% van de medewerkers willen graag de regie over hun eigen ontwikkeling

Hier tegenover staat dat 31% van de HR managers vind dat medewerkers onvoldoende deze regie pakken. We hebben het dan aan beide kanten over talentmanagement die moet worden ontwikkeld. En… Hier staat of valt de continuïteit van de organisatie mee vindt 43% van dezelfde groep HR managers.

 

(bron:RAET HR Benchmark onderzoek 2016)

DUUR   Dagdeel

LOCATIE  Den Haag / Nunspeet / eigen keuze

PRIJS   €225,- per persoon, excl. BTW / Incl. materialen consumpties en locatiehuur

GROEPSGROOTTE   minimaal 6 maximaal 16 deelnemers

Voor wie zijn deze inspiratiesessies bedoeld?

Deze inspiratiesessies zijn voor managers, managementteams en managers die samen met hun teams nieuwe mogelijkheden gaan ontdekken en zich verder willen ontwikkelen.


Wat levert het inspireren op?

  • Een gezamenlijke ervaring die toont hoe krachtig jullie samen zijn
  • Nieuwe dingen te weten komen over jezelf en je team op een unieke manier
  • Interessante kennis over je communicatiestijl en jouw rol in het team. Hoe kom jij over op een ander?
  • Inzicht in gedragspatronen in je werk.

Wat klanten er over zeggen:

  • In het begin deden we er allemaal een beetje lacherig over, maar na 5 minuten werd al duidelijk dat jullie aanpak meer impact had dan we eerst wilden geloven’
  • ‘Jullie ongebruikelijke manier van werken in de buitenlucht, met de paarden en diverse praktische gelijk toepasbare tools zorgden ervoor dat wij snel door konden schakelen naar een volgend level’
  • ‘De gedrevenheid en passie waarmee jullie je werk doen spat ervan af. Dat werkt aanstekelijk!’
  • ‘De persoonlijke aandacht die jullie hebben om bij iedere deelnemer het kwartje te laten landen hebben wij als zeer prettig ervaren’. Ik had het totaal niet verwacht, dat ik binnen 90 seconden met een andere bril naar mijn collega kon kijken. Simpelweg door vier gekleurde bolletjes.