Coaching

Een succesvolle medewerker heeft inzicht in zijn of haar persoonlijke, harde en zachte skills. Hij of zij is een teamspeler, een creatieve denker, staat open voor feedback en is tevens een goede luisteraar. Met een gezonde insteek voor zichzelf, het team en de omgeving waarin wij bewegen.

Wij zijn ons ervan bewust dat organisaties sneller gewenste resultaten behalen wanneer er succesvolle medewerkers werken. Een succesvolle medewerker, zoals hierboven beschreven, heeft zelfvertrouwen. Wanneer je inzicht in jezelf hebt, in je eigen gedrag, kun je de ander zien voor wie hij is en ook vertrouwen. Dan volgt betrokkenheid en teamkwaliteit van zelf. Bestaat jouw organisatie uit succesvolle medewerkers? Bij alles anderZ zijn wij onder andere gespecialiseerd in coaching, waarbij wij medewerkers begeleiden tot een (nog) succesvollere medewerker. Wil je weten wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op!

Coaching bij alles anderZ

Wij van alles anderZ lopen om een geheel eigen wijze voor kortere of langere periode met organisaties en persoonlijke trajecten mee. Zodoende laten wij de zachte kant van zaken in het hoofd, hart en handen van alle medewerkers landen. Door middel van onze iets wat ongebruikelijke wijze, halen wij mensen uit hun comfortzone en gaan we (het liefst buiten in de natuur) met elkaar aan de gang. Hierbij zoomen we in op communicatiestijlen, groepsgedrag, persoonlijke valkuilen en talenten. Door middel van onze coaching trajecten halen wij de ware kracht naar boven.

Onze werkwijze

Noem het maar waarom jij en/of jouw team stappen moeten, kunnen of willen zetten, om een (nog) succesvoller team te worden.

Onze werkwijze laat deelnemers vooral ervaren en hun eigen lichaamstaal ontdekken. Dit levert een sneller resultaat op. Want, het praten over hoe en waarom is iets wat altijd kan. Gedurende ons coaching traject beginnen we met inzicht creëren in de persoonlijke drijfveren, middels een online TMA analyse. Tevens begeleiden we je op langere termijn naar een (nog) krachtig(er) zelfbewust mens-zijn. Dit resultaat behalen we door 1 op 1 te coachen en door te leren van anderen die in hetzelfde traject zitten.

Waar?

Onze coaching vind plaats op een groene buiten locatie, het liefst in de nabijheid van paarden. Het allerbelangrijkste is dat we weg zijn van de werkvloer. Op deze locatie raak je opnieuw geïnspireerd door de rust van de natuur en de inhoud van onze coaching. Afhankelijk van waar jij in je ontwikkeling staat duurt dat langer of korter, en zijn er mogelijkerwijs meerdere trainers en coaches bij betrokken.

Tijdens het maatwerk programma wisselen we drijfveren analyses en psychologische testen (die je helpen jezelf nóg beter te leren kennen) af met doen en ervaren. Op deze manier nemen we je mee naar een succesvollere versie van jezelf. Waarom? Omdat we allemaal mensen zijn en leven in patronen die lastig te doorbreken zijn. Door onze aanpak worden patronen echt doorbroken, en zijn mensen blijvend verandert. Het werkt.

 

Herken je jezelf hierin? Je …

  • Bent manager van een team en doet je ding, en de baas vindt het niet genoeg.
  • Bent gevraagd voor een nieuwe functie, een stap omhoog, en dat is best een dingetje.
  • Denkt dat je jezelf best goed kent, maar zou dat nog wel wat willen verdiepen.
  • Wil het wel anders doen, maar hebt geen gereedschap hiervoor.
  • Herkent je in het bovenstaande en er speelt wellicht nog wel meer.

Neem dan nu contact met ons op, en laat onze ervaren coaches jullie helpen om (nog) succesvoller te worden!

Quotes van mensen die je voorgingen

Ik wist niet dat dit zo snel zou werken, WOW wat een effect

Voor heel lang dacht ik dat het altijd aan de ander lag, nu weet ik wat mijn bijdrage is in dit proces, en hoe ik het anders kan doen

Ik ging altijd eerst de problemen van mijn collega’s oplossen. Nu zorg ik beter voor mezelf en daardoor ook voor mijn collega’s.

Mijn lijf heeft me echt veel te vertellen, ik weet nu hoe ik er beter naar kan luisteren

Vroeger werd ik heel snel boos, nu weet ik hoe mijn brein me in de mail neemt en kan ik beter rustig blijven.

Ik wilde inzicht in mezelf om zo beter te kunnen samenwerken. Dat heb ik… én meer, ik ben weer helemaal happy in mijn werk.

Klik of tik op de plaatjes
voor meer informatie

Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten

DOEN & ERVAREN

 

UIT JE COMFORTZONE

TERUG NAAR DE NATUUR

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG.

ALLEEN JIJZELF KAN HET ANDERS GAAN DOEN!