Onze klanten hebben behoefte aan praktisch gereedschap waar ze zelf mee aan de slag kunnen.

Een team in zijn oerkracht zetten gaat niet zo maar van de ene op de andere dag. Daar is tijd en aandacht voor nodig. Wij leveren dat en vinden het logisch dat een team hier ook zelf zijn aandeel in neemt. Hiervoor is praktisch gereedschap, waardoor men het ook ECHT zelf kan doen, heel wenselijk. 

Middels onze verversende aanpak laten wij teams ervaren hoe zij het anderZ kunnen doen, en brengen we harde en zachte skills samen. Wij geven inzicht in hoe je uit die vaste patronen kunt stappen en wat een ieder in dit team daarvoor nodig hebt. Want ieder mens is anders. Zo begeleiden wij teams enige tijd vanaf de zijlijn. In dit traject focussen we vooral op zaken als luisteren, motiveren, vertrouwen en oprecht communiceren. Dit alles, zodat jullie samen als team nóg succesvoller worden. Reeds vele klanten gingen voor. 

 

WIE ZIJN ONZE KLANTEN?

 

alles anderZ klanten

WIL JIJ OOK KLANT WORDEN?

Quotes van teams die je voorgingen

Ons team functioneerde best aardig, maar effectieve communicatie was ‘een dingetje’. Nu durven we alles te zeggen en zijn we een TOP team

We hebben echt aan lopen modderen. Met alles anderZ erbij werd helder waar de modder het dikst was. Daarna konden we meters maken.

Door doen en ervaren voelden we pas echt waar we op vastliepen in onze samenwerking. Nu kunnen we dat ook zelf oplossen.

Ik ging altijd eerst de problemen van mijn collega’s oplossen. Nu zorg ik beter voor mezelf en daardoor ook voor mijn collega’s.

Als je weet hoe een ander in elkaar steekt en wat hij of zij belangrijk vind, kun je makkelijker in contact zijn. Dat geeft rust en ruimte in de samenwerking.

WIJ HOUDEN VAN DE 3 REGELS VAN ALPINISME:
Het lijkt altijd verder weg dan het is
Het voelt altijd groter dan het is
En… Het ziet er altijd moeilijker uit dan het is

Wat en hoe we het ook doen, we doen het altijd maatschappelijk. alles anderZ stopt een deel van haar omzet in een spaarpot (enerzijds 5 % van de omzet anderzijds geld wat geschonken wordt) om hiermee maatschappelijke projecten voor speciale doelgroepen te organiseren. Van dit geld worden ook vrijwilligers opgeleid om bij maatschappelijke projecten een bijdrage te kunnen leveren.