Team alles anderZ

Het team van alles anderZ wordt per project samengesteld door Gemma van Steekelenburg. Zij werkt samen met diverse getalenteerde en succesvolle coaches en trainers en heeft samenwerkingsverbanden met diverse organisaties. Met de gezamenlijke ervaring en opgebouwde expertise weten wij als geen ander een verandering teweeg te brengen. Door anderZ te werken, van de gebaande paden af en de natuur in, waardoor het proces snel en ervaringsgericht verloopt. 

Doen wat energie geeft (waar je blij van wordt) dat is mijn motto. En ja, ook ik ben daar niet altijd even efficiënt in :). Het duurde ‘even’ voor ik een modus had gevonden die werkt. Ergens ontdekte ik dat vast voor een baas werken mij geen energie gaf. In voor mezelf werken (sinds 2001) kon ik het zelf uit zoeken, dat gaf ruimte. Mijn ‘ondernemer- zijn’ ben ik gestart als creator en coördinator en was daarbij altijd de doorvrager; Waarom wil men iets? Wat is het doel? Voor wie of wat? Zo kwamen vele uiteenlopende creatieve kleine en grote projecten en evenementen tot stand. Altijd met een nadruk op boeiende inhoud en bijzondere vormen. Nu zet ik managers en hun teams op ongebruikelijke wijze in hun optimale kracht. Hiervoor werk ik uiteraard graag samen met de paarden, maar dat hoeft niet. Via open prikkelende vragen, zorg ik voor een veilig veranderproces en creëer ik een setting die ruimte biedt voor verandering. 

Marion heb ik leren kennen als een collega coach die effectief helpt bij het opruimen van conflicten binnen organisaties. Niet door het vuur in het conflict te doven maar door de mensen vanaf de zijlijn te coachen en anders naar de hitte te laten kijken.

‘Ik zet mijn ervaring op het gebied van (interim)managent, Lean management en verandermanagement in om structurele veranderingen te begeleiden. Vanuit  samenwerking en verbinding creëer ik  beweging in een nieuwe richting. Hierbij heb ik veel aandacht voor wat dit doet met het leiderschap, teams en het individu. Deep Democracy is voor mij een methodiek waardoor teams en organisaties nog beter zelf aan de slag gaan.’

Christoph Maria is behalve paardencoach ook TMA coach, action learning coach, effortless coach en burn-out coach. Christoph Maria benadert organisatieproblemen vanuit sociocratie, de organisatiekunde van gelijkwaardigheid en consentbesluitvorming. Zijn kracht is om individuele en teamgebonden traumatische belevenissen uit het verleden te kunnen laten ontdekken en oplossen. 
‘Ik coach teams en managers en ondernemers en train professionale coaches en trainers naar hun next level.  Mijn aanpak is persoonsgericht, gericht op veiligheid en duidelijkheid, met aandacht voor de groeibehoefte en groeipotentie van iedereen. Ik geniet ervan als leden van een team zichzelf heruitvinden en daardoor het team als geheel naar een hoger plan tillen”. 

Rebecca is Paardencoach en komt erbij als er met groepen vanaf zes personen met de paarden aan de slag gewerkt wordt. Zij is een waardevolle collega die rust en ruimte in het programma brengt en tijd geeft om te laten landen wat er moet landen. 

‘Ik coach en train individuen en organisaties bij en in veranderingsprocessen en geef aandacht aan de psychosociale processen in combinatie met mijn systemische werkwijze. Mijn aanpak is persoonsgericht, altijd in de context van het systeem , hartelijk en open, motiverend om uit je comfortzone te stappen om via opgedane inzichten naar een vernieuwd uitzicht toe te werken.’

 

NuFlex is een jonge, innovatieve onderneming waar talent, ontwikkeling en jarenlange ervaring samenkomen. Zij zetten op een unieke wijze studenten, (young) professionals en zij-instromers in bij onder andere het Onderwijs en de Overheid. NuFlex speelt in op de veranderende rol van onze opdrachtgevers door een onderscheidende invulling te geven aan drie kernbegrippen die tot gezamenlijk succes leiden: kwaliteit, innovatie en samenwerkingsverbanden.

drielink coaching 

Drielink Coaching is gespecialiseerd in de professionele begeleiding en coaching van teams, individuen en duo’s. Zij helpen organisaties optimaal te functioa066neren zodat ze in beweging komen en beter kunnen omgaan met veranderingen. Vertrouwen is de basis voor een betere samenwerking. Ook bieden zij trainingen en teambuilding aan voor teams. Er is voor elke teamwens een passende workshop of training!

Het Platform Spiegelend Paard wordt gevormd door een coalitie van unieke coaches die een grote passie delen:  hun liefde voor mensen en paarden. Hun visie, werkwijze trainingen en workshops zijn gebaseerd op het ‘spiegelende’ vermogen van paarden en de kracht van de kudde. Zij doen er alles aan om binnen hun werkzaamheden een veilige en fijne leeromgeving te creëren waarin iedereen zich kan ontwikkelen. De coaches zijn enthousiast, nieuwsgierig, leergierig, creatief en in staat om kritisch naar zichzelf te kijken. En bovenal zet ieder zijn persoonlijke kwaliteiten in bij het ontwikkelen van de juiste trainings- en coachingsvaardigheden.

Onze klanten zijn allemaal anders,
één ding is hetzelfde:

ze willen van hun vaste patronen af!

De Cijfers:

Hoeveel jaar doen we dit?

Gratis kennismakingssessies per jaar

samenwerkende partners

Neem contact met ons op

Ben je trainer coach of heb je een interessante tool die wij wellicht kunnen gebruiken in onze programma’s?