Onze expertises

Alles anderZ bestaat uit een groep samenwerkende facilitators, coaches en trainers, met ieder een eigen expertise op het gebied van verandervraagstukken bij bedrijven.

Stuk voor stuk weten wij als geen ander hoe het is om uit verbinding met de rest van een team te zijn, om eerst voor een ander te gaan zorgen en dan pas voor onszelf, of hoe het is om jezelf niet goed genoeg te kennen. Ook wij hebben onszelf ‘her’ ontdekt en geven graag aan anderen mee wat we hier van geleerd hebben.

Door de diversiteit aan professionals van alles anderZ hebben wij verschillende expertises in huis. Deze expertises hebben allemaal betrekking op het begeleiden, coachen en trainen van individuen en teams. Met als resultaat? Het bereiken van (nog) succesvollere persoonlijke- en team prestaties

Coaching

Een van de expertises bij alles anderZ is 1 op 1 coaching. Door middel van coaching begeleiden wij jouw persoonlijke ontwikkeling, en creëren we een balans tussen hoofd, hart en handen. Dit doen wij op een ongebruikelijke manier, midden in de natuur. Onze coaches helpen jou de kracht te vinden om oude patronen te doorbreken, en blijvend te veranderen.

Training

Een tweede expertises bij alles anderZ is het trainen van teams. Door middel van onze teamtraining begeleiden we medewerkers om (nog) succesvoller te worden. We leren geen kunstjes, we geven inzicht in gedrag en communicatie, laten voelen en ervaren en begeleiden teams zo enige tijd vanaf de zijlijn. In dit traject focussen we vooral op de soft skills van de medewerker, zoals luisteren, motiveren, vertrouwen en oprecht communiceren.

Strategiedag(en)

Een strategiedag organiseer je met je team om een gedeelde stip op de horizon te zetten of een eerder geplaatste stip te herijken. En ja, iedereen die aanschuift op zo’n dag heeft een eigen neus, die niet noodzakelijkwijs richting die stip staat. Het levert meer op als er een dag georganiseerd wordt die procesmatig klopt en de mens raakt en verbindt. alles anderZ weet hoe je de betrokken mensen op de strategie dag zelf al in de meest effectieve energie krijgt!

inspireren inspiratie

INSPIREN
Ontdek nieuwe kanten
van jezelf!

INSPIRATIESESSIES

 

CHECKEN
Test of jij bent wie je
denkt dat je bent

TEAMDAG incl. TESTEN

 

DOORGRONDEN
Zet intensief stappen
naar de beste versie van jezelf

36 UURS

 

BEKLIJVEN
 

BLIJF de beste versie
van jezelf JAARPLAN 

 

Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten

DOEN & ERVAREN

 

UIT JE COMFORTZONE

EEN BEETJE MAGIE