Doe de check, werk jij verZ? (verversingscheck)

Best lastig: Zonder gekleurde bril naar jezelf te kijken. … Sommigen van ons zien de wereld lekker rooskleurig, weer anderen zijn enorm kritisch op zichzelf. Er is niets mis met jouw beeld van de werkelijkheid, de vraag is echter, brengt het je waar je wil zijn?

Check allereerst eens bij jezelf:
Ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik heb mijn stip op de horizon duidelijk voor ogen. Over 3 jaar sta ik … Hier werk ik gestructureerd en met praktische ijkpunten naar toe. Ik doe projecten die hier ook op zijn afgestemd. Ik doe werk wat ik leuk vind. In gesprekken weet ik altijd wat ik moet zeggen en ben ik in staat de juiste toon aan een gesprek te geven. En … Ik word bij wat ik doe niet afgeleid door dingen die niet lekker lopen. Lastige gedachtes als ‘dat lukt mij toch nooit’, zijn mij vreemd. Het zijn zo maar wat zaken die we hier benoemen.

Het is handig af en toe een check-up te hoe de vlag er bij hangt, om jezelf verZ te houden. Wij onderscheiden 3 gebieden waar het handig is verZ in te zijn:

  1. Doe ik de dingen nou echt wel zo handig? (Structuur)
  2. Praat ik de juiste taal met al mijn gesprekspartners? (Communicatie)
  3. Zit ik lekker in mijn vel? (Power-up)

BEANTWOORD DE VRAGEN VAN ONZE CHECK EN KOM ER ACHTER HOE VERZ JIJ WERKT!