Wij weten inspiratievolle groene vergaderlocaties waar meer kan dan alleen vergaderen.

alles anderZ doet het anders!

We delen graag wáár je goed in het groen kunt vergaderen. Gewoon omdat we vinden dat iedereen in het groen zou moeten willen vergaderen. Bovendien bieden we hierbij  als vergaderregisseurs ondersteuning, indien gewenst.

anderZ Locaties

Wij gebruiken altijd bijzondere plekken in het groen wáár we onze programma’s uitvoeren. We delen ze graag met je omdat we het belangrijk vinden dat iedereen meer gaat buitenspelen. Daar is meer energie en meer creativiteit te vinden.

alles anderZ heeft ook een ‘eigen’ werkplek. Hier werken wij zelf (met en zonder de paarden) én hier behartigen we de zakelijke verhuur acties voor. Dit is manege de Eendenkooi (officiële naam; vereniging Jeugd & Paard de Eendenkooi). Deze locatie is te vinden met de naam ‘locatie anderZ – Zuiderpark’ (dit gebeurt zo omdat er geen mensen zijn die dit vrijwillig overdag willen/kunnen oppakken, alles anderZ ontvangt hier een exploitatiefee voor).

Neem gerust een kijkje op onze vergaderlocatie pagina.

anderZ vergaderen

Met de ervaring die alles anderZ hier de afgelopen jaren mee heeft opgedaan, is een breder concept ontstaan: ‘anderZ vergaderen’. Een concept wat alles anderZ doet met met twee andere business partners. Wij worden ingehuurd als vergaderregisseurs en zorgen voor de regie bij het ontwikkelen, in gang zetten en coördineren van kwalitatieve vergaderdagen specifiek in de natuur. Denk aan een heisessie, brainstorm of jaaroverleg. De natuur dient als inspiratiebron en metafoor voor verandering en als decor voor beweging en ontspanning. Wij vormen met terreinbeheerders zoals Staatsbosbeheer, Zuidhollands Landschap e.d. strategische partnerships. Zodat deze ontzorgd worden bij de creatie & coördinatie van vergader- en teamacties die bedrijven bij hun willen.

Wat en hoe we het ook doen, we doen het altijd maatschappelijk. alles anderZ stopt een deel van haar omzet (enerzijds percentage van de omzet anderzijds geld wat geschonken wordt) in een spaarpot. Zo kunnen we meer maatschappelijke projecten laten plaatsvinden voor wie dat nodig heeft. & … Van dit geld worden ook vrijwilligers opgeleid om bij maatschappelijke projecten een bijdrage te kunnen leveren.

Quotes van klanten die onze locatie huurden

Op deze manier wordt elke heisessie ‘a piece of nature’ 🙂

De natuur mag binnen onze organisatie een grotere rol spelen. Dat lossen we op door naar buiten te gaan en daar te vergaderen. Deze plek is daar bij uitstek geschikt voor!

Gezonde thema’s spelen overal, ook bij ons op kantoor. Wij laten ons graag verassen bij wat we voor ‘buitenspeel actie’ gaan doen.

Serieus aan onze jaarplannen werken, afgewisseld met lekker eten en leuke breakout sessies zorgde voor een optimaal resultaat van de dag

Na een netwerkmeeting vroeg éen van de deelnemers of ze nog even mocht blijven zitten op het terras. Na een paar uur kwam ze nog even gedag zeggen en meldde ons: ‘ Ik voel me helemaal Zen!’