alles anderZ doet het anders!

Ja, we trainen en coachen! En alles anderZ doet meer……

We zijn ook op wereld om elkaar te helpen. Als we iets geleerd hebben in alle jaren dat we ondernemer zijn, is het wel om te delen. Door te delen vermenigvuldigt de energie zich en ontstaat er een synergetische werking. Dat is onze anderZ! Doe er je voordeel mee en weet ons te vinden voor eventuele vragen.

We zijn ook op wereld om elkaar te helpen. Als we iets geleerd hebben in alle jaren dat we ondernemer zijn, is het wel om te delen. Door te delen vermenigvuldigt de energie zich en ontstaat er een synergetische werking. Dat is onze anderZ! Doe er je voordeel mee en weet ons te vinden voor eventuele vragen.

anderZ Locaties

Wij gebruiken altijd bijzondere plekken in het groen wáár we onze programma’s uitvoeren. We delen graag met je waar je goed in het groen kunt vergaderen of buitenspelen. Gewoon omdat we vinden dat iedereen in het groen zou moeten willen vergaderen. Bel ons gerust op om te vragen waar wíj naar toe gaan, in Den Haag maar ook op andere plekken in Nederland. Wij weten wij nog wel wat pareltjes….

alles anderZ heeft ook een ‘eigen’ werkplek. Hier werken wij zelf (met en zonder de paarden) én hier behartigen we de zakelijke verhuur acties voor. Deze locatie is te vinden met de naam ‘locatie anderZ – Zuiderpark’ 

Inspiratie

We komen regelmatig interessante filmpjes, verhalen, informatie en technieken van anderen tegen die we graag op onze inspiratiepagina met je delen. 

Werk & Vitaliteit

Wij zijn ook mens, en kampen ook met gezondheid issues! Sterker nog we kampen met ‘vrouwendingen’. Als vrouw loop je op een bepaalde leeftijd tegen zaken aan die, zeg meer gerust, uitermate onhandig zijn. Als vrouw ouder worden komt met bepaalde ‘benefits’; Overgang heet zoiets. Dat heeft een enorm effect op onze vitaliteit en dus op ons werk. Hier besteden we op een aparte pagina aandacht aan. Werk en Vitaliteit 

Maatschappelijk

Wat en hoe we het ook doen, we doen het altijd maatschappelijk. alles anderZ stopt een deel van haar omzet (enerzijds percentage van de omzet anderzijds geld wat geschonken wordt) in een spaarpot. Zo kunnen we meer maatschappelijke projecten laten plaatsvinden voor wie dat nodig heeft. & … Van dit geld worden ook vrijwilligers opgeleid om bij maatschappelijke projecten een bijdrage te kunnen leveren.

Quotes van klanten 

Dankzij de informatie van alles anderZ werd het  organiseren van onze heisessie  ‘a piece of cake’ 🙂

De natuur mag binnen onze organisatie een grotere rol spelen. Dat lossen we op door naar buiten te gaan en daar te vergaderen. Dit groene plekje in Den Haag, wow dat wisten we niet!

Thema’s rond vitaliteit en dan in specifiek de overgang doen er toe, ook bij ons op kantoor. Goed te bemerken dat alles anderZ hier ook ruim voldoende aandacht aan besteed

Maatschappelijk verantwoord bezig zijn doen veel organisaties vandaag de dag. alles anderZ geeft hier nog een extra dimensie aan. 

Na een netwerkmeeting vroeg éen van de deelnemers of ze nog even mocht blijven zitten op het terras. Na een paar uur kwam ze nog even gedag zeggen en meldde ons: ‘ Ik voel me helemaal Zen!’