tma talenten motivatie analyse

Tma – Talenten Motivatie Analyse

Talenten Motivatie Analyse

 

Om organisatiedoelen te realiseren, heeft een organisatie medewerkers met de juiste drive & talenten nodig. Maar weet jij welke talenten jouw organisatie al in huis heeft of juist nog moet werven? En haal jij wel het beste uit jouw mensen en ontwikkelen mensen zich effectief?

Talenten Motivatie Analyse* (TMA) Maakt een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en competenties. TMA is een geïntegreerde methode voor selectie, ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Zo heb je oplossingen voor de afstemming tussen mens en werk altijd binnen handbereik. Met TMA kun je individuen en teams makkelijk ondersteunen bij het oplossen van werkvraagstukken.

 

Talenten Motivatie Analyse Voordelen

 

We hebben voor het gemak even de verschillende voordelen van de Talenten motivatie Analyse voor je op een rij gezet.

  • Mensen effectiever selecteren en inzetten op basis van ‘matching’ tussen werk en persoonlijke talenten
  • Meer objectiviteit in gesprekken over persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit
  • Gerichter opleiden: de juiste competenties ontwikkelen die passen bij iemands talenten
  • Effectieve aansturing van en werkverdeling in teams op basis van talenten
  • Makkelijk inzicht in cognitieve capaciteiten en beroepsinteresse van mensen
  • Monitoren of de organisatie de juiste talenten aan boord heeft om de organisatiedoelen te realiseren
  • Makkelijk zoeken naar mensen met talent voor een functie/rol of project

Via de Talenten Motivatie Analyse en vooral de opvolgende 1 op 1 gesprekken die hierbij horen, kun je snel en helder samen met de medewerker bepalen in welke ontwikkel activiteiten het zinvol is tijd, geld en energie te steken. Dit vanwege het simpele feit dat als een medewerker op de juiste plek zit hij of zij altijd succesvoller is. Vanuit een talent werken kost minder energie.

 

Geautomatiseerd maar toch persoonlijk.
Met geautomatiseerd bedoelen we een online analyse, welke beschikbaar is in meerdere talen. Deze kan gebruikt  worden op diverse mobiele toepassingen. En bovendien gekoppeld worden aan teamanalyses, 360 Feedback, 180 feedback.

Met persoonlijk bedoelen we de gesprekken waarin speciaal opgeleide coaches één-op-één de resultaten bespreken, die alle nuances weet uit te leggen, en zorg draagt voor de juiste vervolgstappen, die de organisatie zelf weer kan uitvoeren.

 

(*) Wij werken hier in samen met Nuflex

 

Wil jij meer weten over Talenten Motivatie Analyse? Of wil je weten wat de drijfveren, talenten en competenties zijn van jouw medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

Talenten Motivatie Analyse