anderZ schrijft verhalen

 We houden ook van verhalen schrijven. Over waar we mee bezig zijn, wat we van dingen weten en hoe we dingen doen. Daar maken we blogs van of bundelen we in een magazine, of maken we handzame boekjes van die we verkopen of onderdeel uitmaken van een programma wat we geven. Het is een soort reisverslag, digitaal in een magazine of boekvorm, die woorden geeft aan wat we zien, ervaren en doen. En door de jaren heen heeft dat al een aardig wat verhalen opgeleverd. Op de pagina BLOG vind je hier wat voorbeelden, maar ook op deze LINKEDIN pagina staan er nog.

 

Elke keer borrelen er verhalen in mij op
Sprookjes, mythen en eenvoudigere verhalen
van toen en nu, bestaand en mooie verzinsels
Hier brouw ik mijn eigen brouwsels van
in mijn eigen verhalenpan
Die pan borrelt boven een groot vuur
Wat ik zelf op gang houd

Elke verhaal heeft meerdere kanten

VERDER LEZEN? KLIK HIER

 

anderZ Boekje

 We houden van eenvoudig en praktisch, vandaar een eenvoudig boekje over je brein; ‘Maak dat mijn brein wijs’. Geschreven omdat onze deelnemers en coachees wilden weten; Hoe zit dat nou? Hoe doet mijn brein (en lijf) dat en wat kan ik er dan mee? Hierin legt Gemma op eenvoudige en prettig leesbare wijze uit hoe het komt dat mensen zichzelf onbewust in een overlevingsstand zetten of hebben gezet. En wat de gevolgen hiervan zijn. Je denkt misschien: Waarom wil ik dat weten? Wat heeft dit met werk te maken? Als je in de overlevingsstand staat, zorgt je systeem dat je kunt overleven, vechten, vluchten of verstarren, meer niet. Zo is dat georganiseerd in ons systeem. Zonde, want zonder dit we kunnen zoveel meer. Gemma gaat dieper in op hoe je brein werkt en geeft je ook een aantal recepten. Recepten van haarzelf en diverse experts die innerlijke rust bieden of die zorgen voor een opgeruimd hoofd. Recepten die gelijk in de dagelijkse praktijk kunnen worden toegepast. Die helpen uit die overlevingsstand te komen. Gewoon aan de gang, doen! Bestel het boekje op BOL.COM of bestelmijnboek.com.  Wat ook kan is een e-mail naar info@allesanderz.nl sturen. Dan kunnen we je gratis het boekje digitaal mailen of tegen een gereduceerd tarief het boekje per post sturen.

 

anderZ magazine

Paardencoaching is een bijzondere manier van coachen. Het is vaak een onderdeel van onze coaching- en trainingsprogramma’s. En zoals er zoveel verschillende manieren van coachen zijn, zo zijn er ook zoveel verschillende manieren om met paarden te coachen. Wij hebben wat we doen en hoe we het doen geprobeerd te schetsen door een ANDERZ magazine samen te stellen. Dit magazine kunnen we je toesturen, maar je kunt het hier ook digitaal lezen.

 

KLIK of TIK
op de afbeelding van het magazine
Uiteraard horen we graag
wat je er van vind!
Laat je ons dit weten?