Zelf aan het roer blijven staan van je eigen ontwikkeling, daar geloven wij in!

Op zoek naar een persoonlijk ontwikkeltraject die jou stevig in je kracht zet?

Wil jij een verdere verdiepingsslag in jouw carrière maken? Doorpakken op de plek waar je nu staat of verder gaan met een spannende nieuwe route? Verder aan de slag met de wijsheden die het leven je nu gebracht heeft? Of …. Die wijsheden meer een plek geven dan wel nog eens aanscherpen?  Je hebt al ontdekt dat het niet alleen om het kennen van de vaardigheden draait, dat het ook gaat om jezelf kennen. En dat dit een proces is wat meer vraagt dan iets nieuws leren. Nu wil je vanuit persoonlijke balans voor jezelf en anderen meer verschil maken. Je weet inmiddels ook wat een energie het kost als die balans er niet is. Balans tussen hoofd hart en lichaam, bewust en onbewust. Maar hoe kom je daar? alles anderZ heeft door haar andere aanpak hiervoor een traject wat past.  

 

 

 

Persoonlijke ontwikkeling

 

 

 

Juist nu met jezelf aan de slag gaan vraagt:

 

·      Kracht om uit je comfortzone te stappen
·      Lef om jezelf in de spiegel te blijven aankijken en je oude patronen te erkennen en een plek te geven
·      Inspanning & uithoudingsvermogen om vol te houden wat je zelf in gang hebt gezet

 

Dit zijn stuk voor stuk zaken die we in ons eentje maar al te vaak niet zo maar gaan doen. Het is fijn als we hiervoor handreikingen krijgen, gepaste ondersteuning. Als iemand ons laat zien; Kijk zo doe jij dat en wat levert het je op? En wat zou het opleveren als je dit eens anders gaat doen. Wij ondersteunen in dit 1 op 1 persoonlijk ontwikkeltraject op passende wijze en delen graag onze uitgebreide gereedschapskist. Hier zit gereedschap in voor je persoonlijke proces, je leiderschap skills, je mentale gestel, je systemische inzichten én je fysieke gezondheid. Daarbij koppelen wij elke kandidaat aan de juiste coach. 

 

Eerst kennismaken

 Voor je in zo’n traject stapt, wil je natuurlijk eerst weten of er een klik is, of dit voor jou het juiste is, of het gaat om de dingen die er nu voor jou toe doen. Dat begrijpen wij! Wij kiezen er ook voor om soms dingen juist wel of niet te doen. Daarom gaan we eerst in gesprek en hebben we een kennismakingssessie. Om te horen waar jij aan wilt werken en wat wij voor jou daarin kunnen betekenen. Dat doen we graag ‘live’ maar kan ook via ZOOM 

 

 

Vraag je je af of dit nu voor jouw passend is of  hoe dit er dan uit kan zien? We “zoomen” graag met je uit om te kijken of wij de juiste partij zijn om je verder te helpen. 

 

 

 

 paardencoach

 

 

 

Wat bereik je er (o.a.) mee?

Je werkt aan jouw ontwikkeling en en komt terug in balans: Hoofd, hart en lijf. Je onderzoekt waar jouw talenten en valkuilen zitten en hoe je ze optimaal benut. Je krijgt meer inzicht in hoe jij de dingen doet, als ook qua keuzes en overwegingen. Samen gaan we op zoek wat het beste bij jou past om je persoonlijke kracht te behouden en te vergroten en de hernieuwde energie vast te houden. Dit persoonlijk ontwikkeltraject is een stevig en inspirerend proces wat je uiteindelijk daar brengt waar jij wilt gaan staan. Zo creëeren jij zelf de mogelijkheden om maximaal bij te dragen aan de organisatie waar je werkt.

 
Hoe doen wij dat? Wij
· Prikkelen je zintuigen door je vooral te laten doen en ervaren
· Halen je uit je comfortzone met sessies waarin we afwijken van wat men ‘normaal’ doet 
· Delen onze gereedschappen die jij vervolgens zelf ook effectief in kan gaan zetten 
· Geven interessante boekentips over boeken die superhandig zijn om te lezen in deze fase van je leven
· Werken buiten in de natuur, eventueel tussen de paarden, waar een natuurlijke balans is

 

Wij beloven je in ieder geval dit:

  • Je komt in balans met jezelf en weet hoe je je persoonlijke kracht optimaal kunt benutten.
  • Je komt in verbinding met stukken van jezelf die je dacht kwijt te zijn en wat je hier nog mee kunt.
  • Je ervaart dat een andere staat van gewaarzijn je heel veel kan brengen.

 

Neem contact met ons op om kennis te maken te bespreken wat we gaan doen.

Hoe

Dit ontwikkeltraject bieden we aan in een abonnementsvorm en bestaat uit één of twee periodes van drie maanden persoonlijke ondersteuning van een alles anderZ coach. Deze coach ontmoet de kandidaat live twee maal per maand. Deze sessies duren tussen de 1,5 en 3 uur. We spreken op een plek af die past qua afstand en aanpak, bij voorkeur ergens in de natuur. Verder is de coach beschikbaar via email, whatsapp, sms, telefoon en andere communicatiemiddelen. 

Het abonnement wordt per maand vooruitbetaald en is inclusief alle kosten als reis- en verblijf, locatiehuur, gebruik van extra materiaal etc. (dus geen extra kosten). Voor eventuele aanvullende online assessments (zoals TMA, DISC, etc) en terugkoppeling daarvan worden additionele kosten in rekening gebracht. 

Wat zeggen mensen die je voorgingen?
“Ik heb in een relatief korte tijd ontdekt waar ik mezelf in de weg zit en het anders kan doen, zodat ik in balans blijf.”
“ Wat een feest om te voelen hoe ik effectiever kan zijn en meer impact heb op het proces.”
“Een supergaaf traject wat heeft geleid tot nog meer zelfbewustzijn en balans in mezelf!”

 

 

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED, KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG.

ALLEEN JIJZELF KAN HET ANDERS GAAN DOEN!