anderZ Vergaderen:

Vergaderarrangementen

Op zoek naar een uniek vergaderarrangement? U huurt ons in als vergaderregisseurs. Wij zorgen voor de regie bij het ontwikkelen, in gang zetten en coördineren van kwalitatieve vergaderdagen. Denk aan een heisessie, brainstorm of jaaroverleg. Focus voor ons ligt op het faciliteren van uw team- en/of visie ontwikkeling.

Met moderators, coaches, gidsen en trainers vullen wij uw programmawensen aan. Zodat uw vergaderdagen van A tot Z succesvol verlopen en later in het werkproces nog steeds effect hebben. Aanvullend zorgen we voor gezond en lekker eten, én kiezen we altijd exclusieve groene buitenlocaties waar men normaal niet zo maar mag komen. Alle elementen van de natuur dienen voor ons als inspiratiebron, een metafoor voor verandering én als decor voor beweging en ontspanning.

Vergaderarrangement nodig?

Wij zijn dus geen website waar men vergaderlocaties, vergaderbreaks of inspirerende buitenactiviteiten kan vinden. We gaan met u in gesprek en regisseren vergaderdagen vóór u, zodat inhoud en uitvoering één geheel worden! Wilt u het liever zelf doen? Zoek dan bijvoorbeeld bij Buitenbusiness, Anders vergaderen, Buitengewoon vergaderen of Worldmeetings naar mooie locaties.

Welk probleem lossen wij op?

Het is moeilijk om out of the box te denken en/of je hoofd leeg te maken als je in dezelfde cirkel blijft ronddraaien. Op kantoor of tijdens een standaard heidag is het dan ook lastig een andere mindset te bereiken. Toch is het juist op dit soort momenten dat je een andere output wilt bereiken. Met het vergaderarrangement van anderZ lukt dat zeker!

Jaarlijks vergadert een willekeurig team gemiddeld zo’n tien hele dagen in de vorm van teamdagen, heisessies, verandertraject dagen, brainstormsessies en ga zo maar door. Het anderZ doen en een bijzondere locatie gebruiken vraagt lef en kost tijd, wij helpen met besparen en verzekeren een bijzondere ontmoeting

Wat doen wij?

Wij voegen natuur, beweging & beleving toe aan vergadersessies. Dit doen wij op een geheel unieke, en eigen wijze.

Ons vergaderarrangement

Samen met onze betrokken vergaderregisseur stel je een passend programma, volledig op maat samen. Je verblijft op inspirerende professionele groenlocaties met hoogwaardige faciliteiten en catering. Tevens wordt je begeleid door professionele facilitators, coaches en gidsen, die zintuigen, metaforen, seizoenen en andere bijzondere ervaringsmethodieken inzetten om thema’s te laten landen.

Kortom, wij zorgen voor inhoud, beleving en beweging in jullie vergaderdag. Letterlijk en figuurlijk. Laat je verassen door te gaan naar waar je niet zo maar mag komen, en draag bij aan maatschappelijke projecten door 5% van de factuur hiervoor beschikbaar te stellen.

 

Wat doen wij anderZ?

 

  • Door met o.a. Zuid-Hollands Landschap, Dunea & Staatsbosbeheer samen te werken, kunnen wij op prachtige groenlocaties uw vergadersessies verzorgen. Dit, met ondersteuning van boswachters en natuurgidsen.
  • Lekkere, gezonde & biologische catering met, waar mogelijk, altijd streekproducten.
  • Capabele facilitators weten alles uit uw dag te halen door de juiste toon neer te zetten en uw team te begeleiden, zodat de dag écht effectief wordt.
  • Tussen vergadermomenten laten wij de natuur op toepasselijke wijze onderdeel worden van uw programma. Wandel, ren, sport, speel, vaar, ervaar en verwonder!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Het gaat ons op de kwaliteit van uw dag. Dat alles tot in detail op elkaar wordt afgestemd. Wij nemen graag de volledige zorg hiervoor op ons! Heeft u in-house facilitators? Wij werken ook graag met hun samen aan een succesvol programma!

Hierbij hanteren we de volgende uitgangspunten

DOEN & ERVAREN

 

UIT JE COMFORTZONE

TERUG NAAR DE NATUUR

 

DE NATUUR IS EEN INSPIRATIEBRON VOOR VELEN
HET IS BEWEZEN DAT EEN HALF UUR IN EEN PARK WANDELEN
RUST EN RUIMTE IN JE HOOFD CREEËRT